Om iRobotiRobot designer og fremstiller robotter, som gør en forskel.

iRobot blev grundlagt i 1990 af robotforskere fra Massachusetts Institute of Technology med visionen om at gøre praktiske robotter til en realitet.

I 2014 omsatte iRobot for 557 millioner USD og beskæftigede mere end 500 af robotindustriens skarpeste hjerner, herunder ingeniører inden for mekanik og elektronik samt softwareingeniører og supportpersonale. iRobot-aktier er noteret på NASDAQ under tickersymbolet IRBT.
iRobots hovedkontor er beliggende i Bedford, Massachusetts, USA. Virksomheden har også kontorer i Californien, Storbritannien, Kina og Hongkong.

Om vores robotter
iRobot har fremstillet nogle af verdens vigtigste robotter.

iRobot-husholdningsrobotter: Den smarte måde at gøre tingene på
iRobots husholdningsrobotter revolutionerer den måde, folk gør rent på – både inde og ude. Der er solgt mere end 10 millioner husholdningsrobotter på verdensplan. Den prisbelønnede iRobot RoombaiRobot®-støvsugerrobot er vores flagskib. Roomba gjorde for første gang praktiske robotter til en realitet og viste verden, at robotter er kommet for at blive. iRobots roste serie af husholdningsrobotter omfatter også iRobot Scooba®- gulvskrubberobotten, iRobot Braava™-robotten til rengøring af gulve, iRobot Mirra™-robotten til rensning af poolen og iRobot Looj®-robotten til rensning af tagrender. 

 

Om vores rolle i robotindustrien
iRobot er pioner inden for robotindustrien og målet er at fremme innovation, tale robotindustriens sag og ændre verden ved at sparke gang i robotæraen.

For at støtte og fremme udviklingen af robotteknologi tilbyder iRobot omfattende ressourcer til tredjepartsudviklere i form af oplysninger og produkter, der letter fremstilling og nem integration af nye nyttedata, ny adfærd og nye funktioner på iRobot-platforme. iRobot samarbejder med eksterne udviklere fra offentlige institutioner, akademiske institutioner og små og store virksomheder om at fremstille og markedsføre innovative løsninger, der hjælper soldater og andet sikkerhedspersonel med at minimere risikoen på deres farlige missioner.

iRobots forskere udfører banebrydende forskning for at opfylde de krævende behov hos sponsorer gennem integrerede robotløsninger. Forskerne arbejder tæt sammen med førende akademiske forskningsinstitutioner, virksomheder og andre teknologiske innovatører om ny forskning. De bygger på deres erfaring som systemintegrator og sammensætter et førende hold af partnere fra en lang række teknologiområder.

iRobot STEM er iRobots unikke og mangesidede initiativ på uddannelsesområdet.

Programmet, som er designet til at inspirere eleverne til at vælge en karriere inden for STEM-området, herunder robotteknologi, hjælper med at skabe interesse for videnskab, teknologi, teknik og matematik. iRobot STEM bringer den spændende og lærerige verden af robotter ind i klasseværelset hele året rundt via onlineressourcer, klassebesøg, demonstrationer og meget mere. iRobot er vært for grupper af studerende på ture, deltager i læringsworkshops og STEM-relaterede begivenheder for at bringe verdenen af robotteknologi til live. Desuden giver den programmerbare mobilrobot, Robot® Create®, undervisere, studerende og udviklere en billig platform, som kan give dem praktisk erfaring i programmering og udvikling. iRobot er som grundlægger og hovedarrangør af National Robotics Week en aktiv medspiller i at gøre robotteknologien til en hjørnesten i det 21. århundredes innovation og understreger sin evne til at inspirere til uddannelse inden for teknologi.


iRobot har været den førende virksomhed inden for robotindustrien i mere end to årtier og arbejder dagligt på at levere platforme for opfindelser og opdagelser ved at udvikle vigtige partnerskaber til fremme af teknologisk forskning og fremstilling af robotter, der forbedrer livskvaliteten og sikkerhedsstandarderne i hele verden.