Designet til dig med kæledyr.

Fælder dit kæledyr meget? Roomba® e5 kan klare det. Har du spor af kattegrus i hele huset? e5-robotten er smart nok til at finde det og støvsuge det rent. Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af skimmel-, pollen-, støv-, katte-, og hundeallergener, så du ikke skal leve med det. Selv Dual Multi-Surface gummibørsterne blev skabt til dyrehår: de bliver ikke filtret ind i hår, til forskel fra traditionelle børster. Lige fra tæpper til trægulve er vores robotter fyldt med funktioner, der gør rengøring efter kæledyr let —så du kan bruge mere tid sammen med dine kæledyr og mindre tid på at gøre rent efter dem.

  • Et førsteklasses rengøringssystem i 3 trin, som anvender Dual Multi-Surface gummibørster, ekstra sugestyrke og en dedikeret sidebørste til at opsamle dyrehår fra gulvtæpper og gulve.
  • Dual Multi-Surface gummibørsterne er skabt til dyrehår: de bliver ikke filtret ind i hår, til forskel fra traditionelle børster.
  • Kan du se sporene fra dine kæledyr? Roomba® e5-robotten bruger Dirt Detect™-teknologi til at finde det og støvsuge det rent.
  • Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af skimmel-, pollen-, støv-, katte-, og hundeallergener, så du ikke skal leve med det.
  • Dual Mode Virtual Wall®-barrierer styrer Roomba® e5 sikkert uden om dit kæledyrs vand- og madskål.
iRobot Roomba e5 Robot Vacuum with iRobot HOME App product image

Roomba® e5 Støvsugerrobot

4,999 DKK

Køb nu  

Effektiv ydeevne, kraftig opsamling

  • Rengøringssystem i 3 trin, der rengør det snavs og de kæledyrshår, du ser — og de allergener og støv, du ikke ser.
  • Ekstra sugestyrke, der giver op til 5 x højere sugestyrke* for øget ydeevne. *Sammenlignet med Roomba® 600-seriens AeroVac™ System.
  • I stedet for børster, der bøjer og dermed ikke opfanger alt snavs, tilpasser vores fleksible Dual Multi-Surface gummibørster sig til forskellige gulvoverflader, og forbliver i tæt kontakt med træ og gulvtæpper.

Mød resten af robotstøvsugerne fra Roomba®-familien


Få mere at vide