Investering i robotteknologi og -produkter til udvikling af bedre robotter


En bedre robot kan bevæge sig rundt og fungere mere intelligent i sit miljø, samarbejde mere overbevisende med de personer, den servicerer, og interagerer mere effektivt med sine omgivelser. Som verdens førende producent af robotter til forbrugere udvikler iRobot førsteklasses teknologi på områder som kortlægning og navigation, interaktion mellem menneske og robot og fysiske løsninger.

Digitalt kortKortlægning og navigation

iRobot arbejder målrettet på udvikling af kortlægnings- og navigationsteknologi, der kan gøre vores robotter smartere og mere brugervenlige. På den måde skabes en værdifuld rumlig sammenhæng i økosystemet af smartforbundne enheder i hjemmet.
Det kort over hjemmet, som robotten opretter og vedligeholder, er kernen i vores langsigtede strategi. De leverer en vigtig rumlig sammenhæng ved at gengive hjemmets fysiske areal. Kortene indeholder de oplysninger, der er nødvendige, for at robotterne kan navigere lettest muligt rundt i deres miljø og udføre deres opgaver.

iRobot App telefonskærmBrugeroplevelse & Digitale funktioner

iRobot investerer i udviklingen af interfaces til vores robotter for at give vores kunder avancerede og samtidig nemme måder at interagere med vores produktserier.
Brugernes interaktion med og oplevelse af vores produkter vil løbende blive videreudviklet, fordi vi forbinder vores robotter indbyrdes og integrerer dem med forbundne enheder i hjemmet og med andre cloud-ressourcer og -tjenester.

Fysiske løsninger

iRobot arbejder målbevidst på at designe og producere markedets bedste robotløsninger, som løser forbrugernes opgaver og er til sikker værdi for dem.
Set fra kundernes synspunkt ligger vores robotters kerneværdi i deres evne til at udføre en fysisk opgave effektivt. Uanset om det drejer sig om støvsugning, gulvvask eller andre rengøringsopgaver, har iRobot markedets bedste opgaveløsning. irobot roomba set fra bunden 

Et SMART hjem er et økosystem af samarbejdende robotter

Forestil dig en bolig, der vedligeholder sig selv og på magisk vis udfører netop de opgaver, som beboerne har brug for. Et Smart-hjem kan bygges på et økosystem af forbundne og samarbejdende robotter, sensorer og enheder, som vil give hjemmets beboere en høj livskvalitet ved let og ubesværet at opfylde og udfylde daglige opgaver, – lige fra komfort og bekvemmelighed til sikkerhed og effektivitet. iRobot arbejder på at udvikle et økosystem af robotter og data, der kan gøre Smart-hjemmet til en realitet. Smart Home