-500,00 kr.

iRobot® Roomba® i5+

43371524

3.999,00 kr. 3.499,00 kr.

Kortlægger hjemmet, husker dine rutiner og foreslår rengøringsplaner. Automatisk tømning af robottens støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder.

Tilgængelig på lager

Lærer og kortlægger hjemmet
Rengør i lige rækker
Ideel til hjem med dyr
Opdateres automatisk med nye funktioner

Produktinformation

Rengøring efter dine behov
Takket være den avancerede navigation og unikke intelligens på Roomba® i5+ tilpasses støvsugningen til dit hjem og dine behov. Den kortlægger hele dit hjem, så du får styringen over, hvilke rum den skal støvsuge samt hvornår, og den husker dine rutiner, så den automatisk kan komme med forslag til rengøringsplaner.

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen
I op til 60 dage tømmer Roomba® i5+ robotstøvsugeren automatisk sin støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder med lukkede 4-lags støvsugerposer, der blokerer for allergener og tilbageholder 99 % af pollen og skimmel.

Navigerer hensigtsmæssigt og logisk
Gør hensigtsmæssigt og logisk rent i lige linjer og bruger gulvregistreringssensorer til at navigere i dit hjem. Når den er ved at løbe tør for batteri, sørger den selv for at lade op og fortsætter så præcis, hvor den slap, så arbejdet bliver gjort færdigt.

Farvel snavs
Genstridigt snavs og skidt må give op over for Roomba® i5+ robotstøvsugerens 10x ekstra sugestyrke* og 3-trins rengøringssystem med unikke Dual Multi-Surface gummibørster. iRobot Home-appen og integrationen med stemmeassistent** giver dig fuld kontrol. Herudover kan Imprint® Link-teknologien bede Braava jet® m6-robotgulvmoppen om at moppe gulvet efter støvsugningen.

Målrettet rengøring, du kan stole på
Reactive Sensor-teknologi betyder, at den undgår at sidde fast, mens Dirt Detect™-teknologien fokuserer på rengøring, hvor der er mest brug for det.

Et skridt foran snavset
Du behøver ikke tænke på støvsugningen mere, idet Roomba® i5+ robotstøvsugeren lærer dit hjem, dine vaner og dine rutiner at kende og derved kan sende dig personlige rengøringsforslag. Denne intelligens er powered by iRobot Genius.

App-navn iRobot Home
Wi-Fi Ja
Opladningsindikator Nej
Kræver abonnement Nej
Kompatibelt operativsystem Android , iOS
App sprog Dansk , Engelsk , Finsk , Fransk , Hollandsk , Norsk , Svensk
Stemmestyring Ja
Sprog på stemmestyring Engelsk , Dansk , Svensk , Norsk
Stemmestyring kompatibel med Google Assistant
Personlige forslag Ja
Sæsonbestemt forslag Ja
Sensorer til registrering af snavs Ja
Imprint Smart Mapping Nej
Imprint Link-teknologi Nej
Dual Multi Surface gummibørster Ja
Rengør efter objekt Ja
Trappesensorer Ja

Batteritype Lithium Ion
Hovedfilter Aero Vac

Farve Grey
Anbefalede overflader Hårde overflader , Gulvtæpper

Højde (mm) 93
Bredde (mm) 340
Dybde (mm) 342

EAN 5060629989594