Salgssteder

iRobot-produkter kan købes hos følgende forhandlere:

             
             
             
             

Autoriserede forhandlere og autoriseret videresalg

Når du køber et iRobot-produkt, investerer du i dit hjem. Køb direkte fra iRobot, gennem vores hjemmeside, vores kundekontaktcenter eller gennem autoriserede forhandlere og autoriseret videresalg er den eneste måde, hvorpå du kan sikre dig, at de produkter, du køber, er din investering værd.

Kort sagt – ikke-godkendt videresalg fører til utilfredse kunder. Undgå at købe fra auktionssider og andre sælgere, der ikke er officielt godkendte af iRobot. Selvom produktet kunne ligne et ægte iRobot-produkt, vil det ikke være omfattet af den officielle iRobot-garanti og vil ikke blive serviceret af iRobot. Du kan risikere at købe en ulovlig eller beskadiget vare. Desuden skal du passe på ikke at købe uautoriseret tilbehør. Dette kan beskadige din robot, og hverken tilbehøret eller robotten vil blive serviceret af iRobot.

iRobot bruger mange penge og mange ressourcer på at designe, fremstille, fremme og beskytte vores produkter og relaterede immaterielle rettigheder. iRobots registrerede varemærker er beskyttet i henhold til amerikansk og international lov, og vi forbeholder os retten til at anlægge sag mod krænkelse af retligt beskyttede varemærker og produkter. Vi overvåger regelmæssigt internettet, herunder auktionssider, for at beskytte vores immaterielle rettigheder. Uautoriseret videresalg, markedsføring eller auktion af iRobot-ophavsretligt beskyttede enheder er ulovligt og kan resultere i erstatningsansvar og strafferetlige sanktioner.
iRobot-produkter er tilgængelige gennem mange godkendte nationale og regionale forhandlere, onlineforhandlere og uafhængige forhandlere. 

Modellerne varierer hos de forskellige forhandlere.