Tilfredshedsgaranti

60 dages tilfredshedsgaranti

 


 

Vi ønsker, at alle vores kunder skal være tilfredse og glade kunder. Vi er dog bevidste om, at det ikke altid kan lykkes. Hvis du har købt et produkt hos os, der er omfattet af vores tilfredshedsgaranti, kan du derfor prøve produktet derhjemme i op til 60 dage. På den måde får du mulighed for at finde ud af, om det er det helt rette produkt for dig. Hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har købt, kan du returnere det og få pengene retur. 

 

Vilkår og betingelser: 

1. Dette er et tilbud fra Witt A/S.

2. Tilbuddet gælder under de betingelser, som fremgår nedenfor.

3. Tilbuddet gælder produkter, som forhandles på www.irobot.dk, www.irobot.no, www.irobot.se og www.irobot.fi i perioden 01/03-22-31/12-22.

4. Er du ikke tilfreds med produktet, skal du inden for 60 dage fra, du har modtaget produktet a. udfylde returformularen, som du finder her: www.irobot.dk/retur, b. sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb c. sende produktet retur i originalemballagen med alt emballagemateriale samt originalkvittering udvisende endelig og fuldstændig betaling.

5. Witt anvender udelukkende dine personoplysninger til kontakt i forbindelse med dette tilbud.

6. Registreringen skal foretages inden for 60 dage fra den dag, du modtager produktet, og produktet sendes til returadressen. Leveringsbevis/fragtseddel skal vedlægges.

7. Witt ifalder intet ansvar for tilbagebetalingskrav, som er ufuldstændige eller ulæselige eller er sendt af kunden på en uhensigtsmæssig måde og derfor ikke er kommet Witt i hænde.

8. Er betingelserne i punkt 4 opfyldt, tilbagebetaler vi købsprisen ved at indsætte beløbet på din bankkonto.

9. Du kan kun fremsætte ét betalingskrav pr. produkt.

10. Dette tilbud gælder kun forbrugere og gælder derfor hverken for forhandlere eller grossister.

11. Du skal selv stå for omkostninger forbundet med returfragten til vores returlager.

12. Witt tilbagebetaler indkøbsprisen ekskl. fragt, hvis du har købt produktet på internettet/pr. postordre.

13. Kontroller, at emballagen er tæt lukket og beskyttet under transporten for at undgå tab og skader. Witt forbeholder sig ret til at fratrække eventuelle omkostninger som følge af tab og skader på produktet i tilbagebetalingsbeløbet.

14. Eventuelle rabatter eller andre tilbud i forbindelse med originalindkøbet af produktet fratrækkes ved eventuel tilbagebetaling.

15. Dette tilbud gælder ikke produkter modtaget på basis af gavekort, eller som er anvendt som “med-i-købet-vare” ved køb af andre produkter.

16. Dette tilbud kan ikke kombineres med nogen andre tilbud på vores produkter.

17. Dette tilbud gælder kun køb foretaget i Danmark, Sverige, Norge, Benelux, UK, Holland og Finland.

18. Dette tilbud gælder kun, hvis betingelserne i dokumentet er opfyldt. 19. Witt kan ikke holdes ansvarlig for eventuel forsinkelse eller udebleven tilbagebetaling som følge af hændelser, der ligger uden for vores kontrol.

20. Disse vilkår skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i det land, hvor købet har fundet sted.

21. Vilkårene i dette tilbud påvirker ikke dine lovfæstede rettigheder.

22. For spørgsmål angående din igangværende Moneyback-sag: info@irobot.dk eller +45 88 44 45 11.  Er produktet fejlbehæftet, skal du returnere det via vores returformular, som du finder her: www.irobot.dk/retur og angive, at produktet er fejlbehæftet. Tilfredshedsgarantien gælder ikke for udskiftning/reparation af fejlbehæftede produkter.