Se iRobot-forskellen

Pålidelighed, der bakkes op af service – det er iRobots løfte til dig.

Vi laver robotter, der holder – designet til dig og bakket op af vores effektive kundeservice. Hvis du skulle få brug for hjælp, kan du kontakte vores velinformerede kundeservicemedarbejdere via telefon eller e-mail, så du hurtigt kan få din robot i gang med at gøre rent igen.
Find den helt rigtige robot til dig

To robotter, der er specialudviklede til dybdegående rengøring.

Fremragende alene. Endnu bedre sammen. Uanset om du vælger en Roomba®-robotstøvsuger eller en Braava®-robotgulvmoppe, får dine gulve den særlige pleje, der er nødvendig for, at de nemt holder sig rene hver eneste dag. 
Køb pakker

Innovation, som driver fremtiden.

I mere end 30 år har vi designet produkter med én ting i tankerne: dig. Banebrydende innovationer som f.eks. vores Roomba®-robotstøvsugers Dual Multi-Surface børster og Dirt Detect™-sensorer er standard i vores robotter og omdefinerer den måde, du gør rent på. Og vores nye app åbner en fremtid af muligheder – så når dit hjem bliver mere intelligent, mere forbundet og mere automatiseret, så bliver vi det også.
Køb Roomba Køb Braava

Kvalitet, der holder. Intelligens, der vokser.

Hos iRobot videreudvikler vi løbende vores robotters software med den nyeste teknologi og banebrydende funktioner1 – og sender innovationerne direkte til dine robotter, så de konstant bliver klogere.
Få flere oplysninger

Vi prioriterer dit privatliv.

Vi forpligter os til at give dig de højeste standarder for privatlivsbeskyttelse, så dine data forbliver private og sikre – og anvendes til at forbedre din oplevelse og din robots præstation.
1Funktionerne varierer fra model til model.