Braava® tager sig af gulvvasken. Du tager dig af at nyde livet.

Til vask af gulve i hårdt træ, fliser og sten er Braava® det optimale valg. Specielle rengøringsklude til fejning og gulvvask holder gulvene friske og rene og gør arbejdet nemmere for dig.

 

Braava® -gulvmopper

Den ultimative robotgulvmoppe. Ideel til flere rum og store arealer.

Braava jet® m-serien
Priser fra DKK 5.999,99

Detaljeret rengøring i køkken og badeværelse.

Braava jet® 200-serien
Priser fra DKK 1.999,99

En komplet rengøring af store arealer.

Braava® 300-serien
Priser fra DKK 2.999,99

iRobot®-forskellen

Gør rent på en ny måde.

Avanceret rengøringssystem

Braava jet® Avanceret rengøringssystem ved på intelligent vis, hvilken tilstand der skal anvendes ud fra kludtypen. Og vores nye rengøringssystem, der er udviklet til Braava jet® m6-robotgulvmoppen, anvender mikrofibreklude til at feje og en særlig absorberende overflade på kluden til at vaske gulvet, samtidigt med at overfladekontakten til gulvet øges.

Tilslutningsmuligheder

Styring via din smartphone. iRobot HOME-appen giver dig fuld kontrol, uanset hvor du er, så du kan planlægge, tilpasse og vælge de rum, du vil have rengjort.

Præcisionsjetspray

Præcisionsjetspray løsner skidt og klæbrigt snavs uden at ødelægge møbler, tæpper eller vægge.

Imprint™-teknologi

Med Imprint™-teknologien gør Braava jet®m6 mere end blot at vaske gulvet. Den lærer og tilpasser sig for at finde den bedste måde at gøre rent på. Da Braava jet®m6-robotgulvmoppen kender dit hjem, kan du fortælle den nøjagtig, hvor og hvornår den skal rengøre.

Braava® Basics

Braava® Basics

Nem at bruge

Sæt en Braava®-rengøringsklud på så let som ingenting. Tilsæt vand. Bare tryk på CLEAN!\

Vasker gulv, som du selv ville have gjort det

Særligt designet til at vaske gulv, som du selv ville have gjort det Braava®-robotgulvmopper klarer opgaven. Med en række funktioner, som er specialiserede til gulvvask, er det en robotgulvmoppe, der gør effektivt rent.

Flere gulvtyper

Braava®-robotgulvmopperne rengør flere gulvtyper, så du får renere, friskere gulve hver dag – uanset om du skal have styr på snavs på hårde trægulve, fliser eller sten

Design med maksimeret kant

Med dens maksimerede kantdesign og strømlinede, firkantede form kommer den godt ind i hjørnerne og de steder, der er svære at nå, så du slipper for det.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge
iRobot's Roomba s9 and Braava m6 teaming

To robotter, der er specialudviklede til rengøring i dybden.

Fremragende alene. Endnu bedre sammen. Uanset om du vælger en Roomba® robotstøvsuger eller en Braava® robotgulvmoppe, får dine gulve den særlige pleje, der er nødvendig for, at de nemt holder sig rene hver eneste dag.

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti