Braava® tager sig af gulvvasken. Du tager dig af at nyde livet.

Til vask af gulve i hårdttræ, fliser og sten er Braava® det optimale valg. Specielle rengøringsklude til fejning og gulvvask holder gulvene friske og rene og gør arbejdet nemmere for dig.

Braava® -gulvmopper

Den ultimative robotgulvmoppe. Ideel til flere rum og store arealer.

Braava jet® m-serien
Priser fra DKK 5.999,99

Detaljeret rengøring i køkken og badeværelse.

Braava jet® 200-serien
Priser fra DKK 1.999,99

En komplet rengøring af store arealer.

Braava® 300-serien
Priser fra DKK 2.999,99

iRobot®-forskellen

Vi sætter nye standarder for støvsugning

Clean Base™ Ekstern støvbeholder

Clean Base™ Ekstern støvbeholder hæver bekvemmelighedsniveauet – robottens støvbeholder tømmes automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen.

Imprint™-teknologi

Med banebrydende Imprint™-teknologi opbygger vi en verden, hvor robotter på intelligent vis kommunikerer med hinanden og resten af dit forbundne hjem. For vores mål er ikke blot at skabe et hjem, der er smartere – det er at skabe et hjem, der rengør sig selv.

Dual Multi-Surface gummibørster

Hvis du vil have en grundig rengøring, er Dual Multi-Surface gummibørster hemmeligheden. Unikt designede gummiflapper, der følger forskellige gulvoverflader tæt og fjerner alt fra fint støv til omfattende snavs.

vSLAM®-teknologi

vSLAM®-teknologi anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter pr. sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et detaljeret kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Braava® Basics

Braava® Basics

Nem at bruge

Sæt en Braava®-rengøringsklud på så let som ingenting. Tilsæt vand. Bare tryk på CLEAN!\

Vasker gulv, som du selv ville have gjort det

Særligt designet til at vaske gulv, som du selv ville have gjort det Braava®-robotgulvmopper klarer opgaven. Med en række funktioner, som er specialiserede til gulvvask, er det en robotgulvmoppe, der gør effektivt rent.

Flere gulvtyper

Braava®-robotgulvmopperne rengør flere gulvtyper, så du får renere, friskere gulve hver dag – uanset om du skal have styr på snavs på hårde trægulve, fliser eller sten

Design med maksimeret kant

Med dens maksimerede kantdesign og strømlinede, firkantede form kommer den godt ind i hjørnerne og de steder, der er svære at nå, så du slipper for det.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge
iRobot's Roomba s9 and Braava m6 teaming

To robotter, der er specialudviklede til rengøring i dybden.

Fremragende alene. Endnu bedre sammen. Uanset om du vælger en Roomba® robotstøvsuger eller en Braava® robotgulvmoppe, får dine gulve den særlige pleje, der er nødvendig for, at de nemt holder sig rene hver eneste dag.

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti