iRobot OS
Vores eksklusive platform, der eftertænksomt driver vores robotter.
Gennemtænkt rengøring, tilpasset dit behov.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke kun rengøring – det samarbejder på intelligent vis med dig og dit hjem. Ved at lære, respektere og tilpasse sig hjemmet, dine vaner og behov kan iRobot OS skræddersy en rengøringsplan, der passer perfekt til dig.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke kun rengøring – det samarbejder på intelligent vis med dig og dit hjem. Ved at lære, respektere og tilpasse sig hjemmet, dine vaner og behov kan iRobot OS skræddersy en rengøringsplan, der passer perfekt til dig.
Hvad kan iRobot OS gøre for dig?

Bygget på en "one-of-a-kind"-teknologi

iRobot OS er trænet i proprietær teknologi, der gør det muligt for vores produkter at forstå hver en detalje i dit hjem. Det sikrer en betænksom rengøring og lærer kontinuerligt for at blive klogere over tid.

iRobot OS er mere end blot velinformeret - det lærer hele tiden for at give dig en skræddersyet rengøringsoplevelse.

iRobot OS udgør kun en lille del af kagen. Når forbundet med iRobot-produkter og iRobot Home-appen fungerer det på intelligent vis for at sikre dig en tilpasset, betænksom rengøringsoplevelse, der giver ro i sindet.

Perfekt mod dyrehår

Udstyret med flere kæledyrsfunktioner end nogen anden robotstøvsuger

Roomba® j7+ elsker at rengøre efter dine kæledyr.

Roomba Combo™ j7+, powered by iRobot OS, kan nu se og undgå kæledyrenes legetøj, mad- og vandskåle samt kattebakker.

Roomba® j7+ og Roomba Combo™ j7+ er de eneste robotter, der garanterer, at de ser og undgår efterladenskaber fra kæledyr.Det er vores løfte til kæledyrsejere(1).

iRobot OS sender betænksomme og intelligente rengøringsforslag direkte til din telefon, når fx kæledyrene fælder ekstra meget.

Intuitiv smart home-integration

Rengøring med stemmestyring

Robotter, powered by iRobot OS, stemmestyres nemt og bekvemt med Google, Siri og Alexa-kompatible enheder(2).

Med Imprint® Link-teknologien kan udvalgte Roomba® robotstøvsugere samarbejde med Braava jet® m6 robotgulvmoppen om automatisk støvsugning og gulvmopning i perfekt harmoni.

Robotter med Imprint® Smart Mapping kender dit hjem, så du kan rengøre præcis de rum, du ønsker, når du ønsker det.

Vores robotter forstår flere stemmekommandoer end nogen anden robot(3). Brug din stemmeassistent(2) til at få robotten til at rengøre foran opvaskemaskinen, bag sofaen eller foran ovnen.

Spækket med funktioner, der letter rengøringen

Passer perfekt ind i dit liv

Grundet iRobot OS kan din robot tilpasses perfekt til dit behov, som fx at gøre rent, når du er væk, så du kan nyde et renere hjem – helt uden din hjælp.

Intelligente features. Intelligent privatlivsbeskyttelse. iRobot bruger de højeste standarder for datakryptering understøttet af vores løfte om at holde dine oplysninger sikre - ved at bruge dataene til at give en bedre oplevelse og hjælpe din robot til at yde optimalt.

Roomba Combo™, powered by iRobot OS, genkender mere end 80 almindelige objekter(4). Når den opdager objekter som tøj, sko, ledninger, rygsække og kæledyrenes legetøj styrer den automatisk uden om.

Børne- & kæledyrslåsen aktiveres i iRobot Home-appen for at forhindre børn og kæledyr i at igangsætte robotten utilsigtet.

Køb iRobot OS-robotter

Download iRobot Home-appen for den ultimative kontrol over din rengøring

Kontroller alt med iRobot Home-appen. Forbedrede kort, muligheden for at rengøre efter objekt, brugerdefinerede rutiner, sæsonbestemte forslag og intuitive integrationer til dit smart home. iRobot Home-appen giver dig ultimativ kontrol over din rengøring.

Ved alle køb på iRobot.dk

Gratis fragt over 500,-
60 dages fuld returnering
2 års begrænset garanti
Hurtig kundeservice
1. Fungerer med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets datterselskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC. Siri er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og regioner.

2. Sammenlignet med tidligere iRobot-kortlægningsteknologi

3. Køkkener navngives med 90% nøjagtighed, genkendelse af andre rum varierer og kan være lavere

4. Gælder kun for Roomba® i6-, i7- og i8-serien samt Roomba® og Roomba Combo™ j-serien

5. Gælder kun for Braava jet® m6, Roomba® i6-, i7-, i8- og s9-serien samt Roomba® og Roomba Combo™ j-serien