iRobot OS
Vores eksklusive operativsystem giver dig kontrol over, hvor, hvornår og hvordan din robot rengør.
Hvad kan iRobot OS gøre for dig?
Jo mere den lærer, jo mindre skal du rengøre. Den fortsætter med at lære for at levere en rengøringsoplevelse, der er skræddersyet specielt til dig.

Se hvad der er nyt med iRobot 7.0
Vi præsenterer Dirt Detective, en problemfri måde at opretholde et rent hjem med vores nye Roomba® j9+ og Roomba Combo® j9+ robotter.

Klarer planlægningen. Udfører rengøringen.

Dirt Detective, powered by iRobot OS, prioriterer automatisk de mest beskidte rum og vælger de ideelle indstillinger for hvert job, hvilket sikrer, at dit hjem forbliver rent.

Tjek iRobot Home-appen for et detaljeret renhedskort. iRobot OS sporer renhedstilstanden rum for rum baseret på tidligere rengøringer, snavshændelser og gulvtyper, så din robot ved, hvad næste prioritet er.

Har intuitivt kendskab til, hvilke rum der er blevet rengjort, og hvilke der venter. Støvsuger det beskidte køkkengulv inden soveværelsesgulvet.

Dirt Detective ved bedst. Din robot husker tæppet i stuen, og bestemmer automatisk antal rengøringspassager samt justerer sugestyrken for optimal rengøring.

Lær mere om iRobot OS

Rengøring efter dine ønsker

Navngiver og lærer hvert rum at kende på en enkelt gennemkørsel

Efter første gennemkørsel navngiver iRobot OS automatisk rummene i dit hjem, så du kan støvsuge, hvor du vil, når du vil - 7 gange hurtigere end før.

Objekter som efterladenskaber fra kæledyr, opladerkabler og sko forhindrer ikke robotterne i j-serien i at fuldføre hele opgaven, idet de bruger PrecisionVision-navigation til at registrere og undgå objekter.

Grundet P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise)* undgår vores Roomba robotstøvsugere i j-serien efterladenskaber fra kæledyr. Gør de ikke det, erstatter vi din robot gratis.

Vores robotter forstår flere stemmekommandoer end nogen anden robot (3). Brug din stemmeassistent (2) til at bede din robot om at rengøre foran opvaskemaskinen, komfuret eller bag sofaen.

iRobot OS lærer dine rengøringsvaner og dit hjem at kende for at komme med personlige rengøringsforslag til dig. Få forslag til planlagt rengøring, adgang forbudt-zoner og Clean zones til områder, der har brug for en mere målrettet rengøring.

Rengøring når du ønsker det

Du har mange gøremål. Lad os fjerne rengøring fra din to-do-liste

For at sikre en effektiv rengøring, der passer til dine behov, kender iRobot OS de specifikke rum og tidspunkter, hvor du normalt rengør, fx i køkkenet efter morgenmaden, og foreslår personlige tidsplaner.

Få et estimat over den tid det vil tage at udføre en bestemt rengøringsopgave, så du kan tilpasse det til din tidsplan.

iRobot OS sender betænksomme og intelligente rengøringsforslag direkte til din telefon, når fx kæledyrene fælder ekstra meget.

Med iRobot OS kan du indstille din robot til at starte rengøringen, når du forlader hjemmet, og stoppe, når du kommer hjem, så du kun nyder godt af de rene gulve, men aldrig selve rengøringen. Til livets forstyr-ikke-øjeblikke kan du planlægge nedetid for din robot, hvor den ikke rengør eller tømmer beholderen.

Rengøring efter dine behov

Smart Scrub mopper frem og tilbage med konstant tryk og 2x dybere skrubning⁴ 

Nogle områder i hjemmet kræver en dybere rengøring – så som potespor i bryggerset, spild under køkkenbordet, fliserne på badeværelset. Aktivér blot SmartScrub, og din Roomba ComboTM j9+ vil skrubbe i et frem-og-tilbage-mønster, præcis som du ville gøre det.

Indstil dine ønskede rengøringspræferencer i hjemmet og få en rengøring efter dine behov. Du kan vælge ekstra rengøringspassager på steder med høj trafik og lettere rengøring i områder, du bruger mindre ofte.

Børne- & kæledyrslåsen aktiveres i iRobot Home-appen for at forhindre børn og kæledyr i at igangsætte robotten utilsigtet.

iRobot bruger de højeste standarder for datakryptering understøttet af vores løfte om at holde dine oplysninger sikre - ved at bruge dataene til at give en bedre oplevelse og hjælpe din robot til at yde optimalt.

Fordelen ved iRobot OS

Jo klogere det bliver, jo mindre gør du rent.

iRobot OS er mere end blot velinformeret - det lærer hele tiden for at give dig en skræddersyet rengøringsoplevelse.
Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad står ”OS” for i iRobot OS?

"iRobot OS" er operativsystemet, der giver brugerne mulighed for at styre, hvor, hvornår og hvordan deres robotter rengør. Det fungerer på alle nuværende Roomba®, Roomba ComboTM og Braava jet®-robotter. Systemet drager fordel af feedback fra iRobots over 40 millioner solgte enheder. Den faktiske installation af softwaren, når den først er downloadet eller modtaget, tager cirka 10 minutter.

Hvordan får jeg den seneste version af iRobot OS?

En Wi-Fi®-tilsluttet robot vil automatisk opdatere sin software, hvis der er en ny version tilgængelig, når den er tilsluttet dit Wi-Fi®-netværk eller internettet og er på sin ladestation. I nogle tilfælde kan det tage op til 24 timer at modtage en softwareopdatering.

Hvilken app skal jeg bruge til et iRobot®-produkt?

iRobot Home-appen forbinder dig til dine Roomba®, Roomba ComboTM eller Braava jet® robotter. iRobot Home-appen giver forbedrede kort, tilpassede rutiner, sæsonbaserede forslag og intuitive smart home-integrationer*. Funktionstilgængelighed kan variere afhængigt af model.

Ved alle køb på iRobot.dk

Gratis fragt over 500,-
60 dages fuld returnering
2 års begrænset garanti
Hurtig kundeservice

Sammenlignet med tidligere iRobot-kortlægningsteknologi. **Køkkener navngives med 90% nøjagtighed, genkendelse af andre rum varierer og kan være lavere. Funktionen er ikke tilgængelig på alle modeller.

¹ Tilbuddet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen og dækker kun udskiftning af produktet. Gælder kun for efterladenskaber fra hunde og katte i fast form. Yderligere vilkår og betingelser gælder - se alle detaljer her: https://about.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise.

² Fungerer med Alexa, Siri og Google Assistant-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets associerede selskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC. Siri er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og regioner.

³ Kun tilgængelig for modeller i Roomba® s-, j- og i7-serien, modeller i Roomba ComboTM j- og i-serien samt Braava jet® m6 robotmopper.

⁴ Sammenlignet med standard støvsugning og gulvvask til kaffe og snavs.