Din hjælpende hånd

iRobot er den førende globale producent af robotter til forbrugere. Vi designer og udvikler robotter, som giver forbrugerne mere tid og overskud både i og udenfor hjemmet.

iRobots produkter, herunder den prisvindende Roomba®-robotstøvsuger og Braava®-familien af robotgulvmopper, har fundet vej til millioner af hjem verden over og udfører hver dag et stort arbejde, som giver forbrugeren tid til at lave andre ting.

Teknologisk ekspertise

Vi er stærkt optagede af at anvende nye opfindelser, opdagelser og teknologiske forskning i vores arbejde med at udvikle praktiske og værdifulde rengøringsrobotter.

iRobot går forrest i udviklingen af teknologier på områder som kortlægning og navigation, interaktion mellem menneske og robot og fysiske løsninger. Det er vores mål at skabe et økosystem af robotter og teknologier til brug i smartstyrede hjem, både gennem egne interne projekter og gennem strategisk samarbejde med eksterne partnere.

Global førerposition

I mere end 30 år har iRobot været global pioner inden for robotteknologi- og forbrugerproduktindustrien. Virksomheden har solgt over 30 millioner robotter på verdensplan. Bestyrelsen og ledelsesgruppen i iRobot har fokus på vækststrategi, innovation og allokering af kapital med henblik på maksimering af værdierne for aktiehaverne.

iRobot fortager aktiehandler på NASDAQ-børsen under mærket IRBT.

Historien om os

iRobot blev grundlagt i 1990 af robotforskere fra Massachusetts Institute of Technology med visionen om at gøre praktiske hjælperobotter til en realitet. I dag er iRobot den førende globale producent af robotter til forbrugere.

Sammen er vi iRobot
iRobot er en virksomhed fuld af kreative og målrettede individer, som arbejder sammen om at gøre det umulige muligt. Selskabets hovedkvarter ligger i Bedford, MA, og har dertil kontorer i Pasadena, CA, London, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong og Tokyo.