Hvis den ikke er fra iRobot, er den ikke en Roomba®.

Årtiers banebrydende innovation og teknik. Det er det, der gør Roomba® til robotstøvsugeren.

Roomba® støvsugere

Vores mest intelligente og effektive robotstøvsuger til dato.

Roomba® s-serien
Priser fra DKK 9.499,99

Lærer, kortlægger og tilpasser sig til dit hjem. Automatisk tømning af robottens støvbeholder.

Roomba® i-serien
Priser fra DKK 5.999,00

Effektiv rengøring. Kortlægger for at rengøre en hel etage i hjemmet.

Roomba® 900-serien
Priser fra DKK 7.499,99

Særligt udviklet til hjem med kæledyr.

Roomba® e-serien
Priser fra DKK 3.299,00

Vores bedst sælgende robotstøvsuger, nu mere intelligent end nogensinde.

Roomba® 600-serien
Priser fra DKK 1.999,99

iRobot®-forskellen

Vi sætter nye standarder for støvsugning

Clean Base™ Ekstern støvbeholder

Clean Base™ Ekstern støvbeholder hæver bekvemmelighedsniveauet – robottens støvbeholder tømmes automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen.

Imprint™-teknologi

Med banebrydende Imprint™-teknologi opbygger vi en verden, hvor robotter på intelligent vis kommunikerer med hinanden og resten af dit forbundne hjem. For vores mål er ikke blot at skabe et hjem, der er smartere – det er at skabe et hjem, der rengør sig selv.

Dual Multi-Surface gummibørster

Hvis du vil have en grundig rengøring, er Dual Multi-Surface gummibørster hemmeligheden. Unikt designede gummiflapper, der følger forskellige gulvoverflader tæt og fjerner alt fra fint støv til omfattende snavs.

vSLAM®-teknologi

vSLAM®-teknologi anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter pr. sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et detaljeret kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Den nyeste teknologi bliver standard.

Fuld serie af sensorer

Navigerer intelligent rundt i dit hjem. En fuld serie intelligente sensorer fører Roomba®-robotstøvsugeren gennem hele dit hjem, langs vægge, omkring møbler og under sofaer og senge, så alle gulve blive grundigt rengjort.

Rengøringssystem i 3 trin

Støv og snavs kan ikke længere gemme sig fra rengøringssystemet i 3 trin. En specialdesignet sidebørste, Dual Multi-Surface-børster og ekstra sugestyrke til at opsamle alt fra små partikler til større stykker snavs på dine gulvtæpper og hårde gulve.

Dirt Detect™-teknologi

Fjerner snavs i områder med meget trafik. Dirt Detect™-sensorer giver din robot besked om at arbejde hårdere på koncentrerede områder med snavs, f.eks. i områder i hjemmet med meget trafik

Dual Multi-Surface børster

Roomba®-robotter anvender Dual Multi-Surface børster, der sikrer en grundig rengøring af dine gulve. Én børste løsner snavset og hvirvler det op, og den anden flytter det i den modsatte retning og opfanger det.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge

Designet med tanke på dine kæledyr.

Hunde fælder. Katte spreder kattegrus i hele huset. Vores robotter kan klare det. Dual Multi-Surface gummibørsterne løfter, løsner og eliminerer kæledyrshår fra gulvene. Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af skimmel-, pollen-, støv-, katte-, og hundeallergener.

To robotter, der er specialudviklede til rengøring i dybden.

Fremragende alene. Endnu bedre sammen. Uanset om du vælger en Roomba® robotstøvsuger eller en Braava® robotgulvmoppe, får dine gulve den særlige pleje, der er nødvendig for, at de nemt holder sig rene hver eneste dag.

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti