Få et nyt syn på rengøring for altid.

Med Roomba® i7+ har du styringen med, hvilke rum der rengøres og hvornår, og den tømmer automatisk sin støvbeholder, så behøver du ikke tænke på støvsugning i flere uger ad gangen.

Kob Roomba® i-serien

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen.

Clean Base™ Ekstern støvbeholder hæver bekvemmelighedsniveauet — robottens støvbeholder tømmes automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere måneder ad gangen.

Et rent hjem på en smartere måde.

Med banebrydende Imprint™-teknologi opbygger vi en verden, hvor robotter på intelligent vis kommunikerer med hinanden og resten af dit forbundne hjem. For vores mål er ikke blot at skabe et hjem, der er smartere — det er at skabe et hjem, der rengør sig selv.

Styr udenom

Adgang forbudt-zoner giver dig ekstra kontrol over rengøringen ved aktivt at undgå de områder, du angiver, som kæledyrsskåle og legetøj. Opsæt en Adgang forbudt-zone én gang, hvorefter den gælder for alle fremtidige rengøringsjob.

To gummibørster med speciale i teamwork.

Hvis du vil have en grundig rengøring, er Dual Multi-Surface gummibørster hemmeligheden. Unikt designede gummiflapper, der følger forskellige gulvoverflader tæt og fjerner alt fra fint støv til omfattende snavs.

Designet til dig med kæledyr.

Hunde fælder. Katte spreder kattegrus i hele huset. Det klarer vores robotter. Dual Multi-Surface gummibørsterne løfter, løsner og fjerner dyrehår fra dine gulvene. Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af alle skimmel-, pollen-, støv-, katte-, og hundeallergener.

Ved, hvor den har været, og hvad der mangler at blive rengjort.

vSLAM®-anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter per sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et nøjagtigt kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti