Få et nyt syn på rengøring for altid.

Roomba® i7+-robotstøvsugeren løfter bekvemmelighedsniveauet endnu en gang. Den giver dig mulighed for at få fjernet støv og snavs med det samme, og den tømmes automatisk i en AllergenLock-støvsugerpose, der kan opbevare 60 dages snavs, støv og hår.

Kob Roomba® i-serien

Designet til dig med kæledyr.

Hunde fælder. Katte spreder kattegrus i hele huset. Det klarer vores robotter. Dual Multi-Surface gummibørsterne løfter, løsner og fjerner dyrehår fra dine gulvene. Det avancerede filtreringssystem fanger 99 % af alle skimmel-, pollen-, støv-, katte-, og hundeallergener.

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen.

Clean Base™ Ekstern støvbeholder hæver bekvemmelighedsniveauet — tömmer automatiskt damm behållaren i en Allergen Lock-dammsugarpåsar-påse som rymmer 60 dagars smuts, damm och hår, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere måneder ad gangen.

Et rent hjem på en smartere måde.

Gør rent præcis hvor og hvornår du ønsker det. Imprint™ Smart Mapping giver dig mulighed for selv at bestemme hvilke rum, der skal støvsuges hvornår, så det passer til dine behov og din kalender. Fortæl din robot, at den skal holde sig væk fra visse områder eller forhindringer ved at tilpasse dine Adgang forbudt-zoner. 

Støvsugning kan være et forstyrrende element

Hvis du finder krummer i køkkenet, netop som du er på vej ud af døren, kan du bare sætte din Roomba® i-serie robot igang med at rengøre køkkenet ved hjælp af din Alexa eller Google Voice Assistant.

Din teknologi bliver bedre i takt med vores

Leveres med avanceret hardware, der kan give dig de intelligente funktioner, du allerede sætter pris på, og adgang til vores nyeste funktioner i fremtiden - via softwareopdateringer, der er designede til at forbedre funktionaliteten med tiden.

To gummibørster med speciale i teamwork.

Hvis du vil have en grundig rengøring, er Dual Multi-Surface gummibørster hemmeligheden. Unikt designede gummiflapper, der følger forskellige gulvoverflader tæt og fjerner alt fra fint støv til omfattende snavs.

Ved, hvor den har været, og hvad der mangler at blive rengjort.

vSLAM®-anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter per sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et nøjagtigt kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti