Den bedste robotstøvsuger i verden.

Vi præsenterer robotstøvsugeren® s9+. En række banebrydende teknologier integreret i et helt nyt design gør rent helt ud i hjørnerne og langs vægge, kortlægge hjemmet og automatisk tømme sin støvbeholder Den er vores mest intelligente og effektive robotstøvsuger til dato.

Køb Roomba® s-serien

Avanceret teknologi og avanceret rengøring.

Bygget til at klare mere. Kraftigere sugeevne, der løfter snavs og støv væk. Imprint™-teknologien giver s9/s9+ robotstøvsugerne mulighed for at lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem og finde den bedste måde at gøre rent på. Desuden tømmer Roomba® s9+ robotten sin egen støvbeholder, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen.

Hørner, langs vægge og sværttilgængelige områder.

PerfectEdge™-teknologi med vores nyligt designede kantbørste til optimal rengøring dybt inde i krogene og langs kanterne.

Opfangning af allergener fra pollen og mug.

Med et anti-allergen-system opsamles og fastlåses 99 % af allergener fra pollen og mug—fra robotten til Clean Base—uden at slippe ud i luften.

Robotten ved, hvor den har været, og hvad der stadig skal rengøres.

vSLAM®-anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter per sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et nøjagtigt kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Styr udenom

Adgang forbudt-zoner giver dig ekstra kontrol over rengøringen ved aktivt at undgå de områder, du angiver, som kæledyrsskåle og legetøj. Opsæt en Adgang forbudt-zone én gang, hvorefter den gælder for alle fremtidige rengøringsjob.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti