Verdens bedste robotstøvsuger

En række banebrydende teknologier kombineret med Maximized-Edge-designet gør rent helt ud i hjørnerne og langs væggene, kortlægger dit hjem og tømmer automatisk støvbeholderen. Den er vores mest intelligente og effektive robotstøvsuger til dato

Køb Roomba® s-serien

Avanceret teknologi og avanceret rengøring.

Bygget til at klare mere. Kraftigere sugeevne, der løfter snavs og støv væk. Imprint™-teknologien giver s9/s9+ robotstøvsugerne mulighed for at lære, kortlægge og tilpasse sig til dit hjem og finde den bedste måde at gøre rent på. Desuden tømmer Roomba® s9+ robotten sin egen støvbeholder, så du ikke behøver tænke på støvsugning i måneder.

Et rent hjem på en smartere måde.

Gør rent præcis hvor og hvornår du ønsker det. Imprint™ Smart Mapping giver dig mulighed for selv at bestemme hvilke rum, der skal støvsuges hvornår, så det passer til dine behov og din kalender. Fortæl din robot, at den skal holde sig væk fra visse områder eller forhindringer ved at tilpasse dine Adgang forbudt-zoner. 

Støvsugning kan være et forstyrrende element

Hvis du krummer på gulvet, netop som du er på vej ud af døren, kan du bare sætte din Roomba® s9+-robot i gang med at rengøre spisestuen ved hjælp af din Alexa eller Google Voice Assistant.

Din teknologi bliver bedre i takt med vores

Leveres med avanceret hardware, der kan give dig de intelligente funktioner, du allerede sætter pris på, og adgang til vores nyeste funktioner i fremtiden - via softwareopdateringer, der er designede til at forbedre funktionaliteten med tiden.

Hørner, langs vægge og sværttilgængelige områder.

PerfectEdge™-teknologi med vores nyligt designede kantbørste til optimal rengøring dybt inde i krogene og langs kanterne.

Opsamling af allergener (pollen og mug).

Med et anti-allergen-system opsamles og fastlåses 99 % af allergener (fra pollen til mug) fra robotten til Clean Base—uden at slippe ud i luften.

Robotten ved, hvor den har været, og hvad der stadig skal rengøres.

vSLAM®-anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter per sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et nøjagtigt kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti