Vores nyeste robotstøvsuger: Roomba® j7+ robotstøvsuger.

Fjerner krummerne, undgår ledningerne.

Forhindringer som f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler kommer ikke i vejen for robotstøvsugeren Roomba® j7+, fordi den bruger PrecisionVision-navigation til at genkende genstande og undgå dem i realtid.

Livet kan være travlt og kaotisk. Denne robotstøvsuger er forberedt.

Kombinerer kraft, præcision og ydeevne.

Snavs kan ikke hamle op med Roomba® j7+ robotstøvsugerens kraftfulde 3-trins rengøringssystem. Den har 10x kraftigere sugestyrke1 med unikke Dual-Multi-Surface gummibørster og en sidebørste, der kan komme ind langs vægge og hjørner.

Gør kun rent dér, hvor der er behov for det.

Dirt Detect™-sensorerne (eksklusivt fra iRobot®) sikrer fokuseret rengøring, hvor der er mest behov for det – f.eks. de mest travle områder i dit hjem.

Den gør rent, mens du bruger tiden på noget andet

Hvis du på vej ud ad døren opdager krummer under bordet i køkkenet, kan du bruge iRobot Home-appen eller din stemmeassistent² til at bede robotstøvsugeren Roomba® j7+ om at støvsuge dér med det samme. Så behøver du ikke at tænke mere på det.

Så smart, at den kommer snavset i forkøbet.

Robotstøvsugeren Roomba® j7+ yder en effektiv rengøring, der fungerer sammen med dine rutiner. Den kender de specifikke rum og tidspunkter, du gerne vil have gjort rent på, f.eks. i køkkenet efter morgenmaden, og den foreslår personlige rengøringsplaner.

Robotstøvsugere i Roomba® j-serien

Vores nyeste robotstøvsuger lærer ikke bare dit hjem at kende, den reagerer på det.

Ny

Roomba® j7+ robotstøvsuger

Ny

Roomba® j7+ robotstøvsuger

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen med Clean Base® Ekstern støvbeholder, som gør det muligt for robotstøvsugeren Roomba® j7+ at tømme sin egen støvbeholder i Clean Base® i op til 60 dage.

DKK 7.999,00
Køb nu
Ny

Roomba® j7-robotstøvsuger

Ny

Roomba® j7-robotstøvsuger

Identificerer og undgår forhindringer som f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler for at få klaret rengøringen.

DKK 5.999,00
Køb nu

Kraftfuld rengøring, uden besvær

Glem alt om støvsugning i flere måneder ad gangen.

Du behøver ikke at beskæftige dig med støv og snavs i op til 60 dage, fordi robotstøvsugeren Roomba® j7+ automatisk tømmer sin støvbeholder i Clean Base® Ekstern støvbeholder.

Kom hjem til rene gulve.

Med iRobot Genius kan du nyde dit rene hjem uden at bemærke rengøringen. Lad blot robotstøvsugeren Roomba® j7+ gå i gang med støvsugningen, når du forlader hjemmet, så er den færdig, inden du kommer hjem igen. 

Få en komplet rengøring.

Hvis batteriniveauet er lavt, sender funktionen "Genoplad og genoptag" automatisk robotten til genopladning til præcis det niveau, der er nødvendigt for at gøre arbejdet færdigt. Efter genopladning fortsætter den, hvor den stoppede.

Den tilpasning, du ønsker. Den sikkerhed, du har brug for.

iRobot® bestræber sig på at give dig de højeste standarder for beskyttelse af personlige oplysninger. Dine data er sikrede og bruges kun til at forbedre din oplevelse og din robots ydeevne. 

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge Sammenlign produkter

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
Vi prioriterer dit privatliv
2 års begrænset garanti
Responsiv kundeservice

1 Sammenlignet med Roomba® 600-seriens rengøringssystem. 

Kan bruges med Google Assistent- og Alexa-aktiverede enheder. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com eller dets datterselskaber. Google er et varemærke tilhørende Google LLC.