Gør grundigt rent, så du slipper for det.

Med 30 års innovation er iRobot®-produkterne udviklede til at gøre en ren hverdag til en realitet for dig. Roomba 600-serien er et godt sted at starte, når du vil rengøre dit hjem på en smartere måde, og med en pris fra DKK 2.235,00 er prislejet også smart.

Køb Roomba® 600-serien

Roomba® 698

Robotstøvsuger

Roomba® 698

Robotstøvsuger

Den Wi-Fi®-tilsluttede Roomba® 698-robotstøvsuger bruger et rengøringssystem i 3 trin og med Dual Multi-Surface børster til at rengøre dine gulve grundigt.

2.235,00 kr.

Gratis levering på alle robotbestillinger

Køb

To børster, der forstår at arbejde sammen.

Dual Multi-Surface børsterne kører samtidigt for at opsamle støv og snavs, så dine gulve bliver helt rene. Den første børste løsner, løfter og opsamler støv, snavs og hår fra gulvtæpper og andre gulvoverflader, mens den anden børste sender snavset ind i vakuumkanalen.

Snavs og støv har ingen steder at gemme sig.

Rengøringssystemet i 3 trin er super effektivt mod snavs. Med en specialdesignet sidebørste og Dual Multi-Surface børster kan ingen krumme vide sig sikker.

Tilpasser sig på ingen tid.

Med den automatiske justering af rengøringshovedet tilpasses højden, sådan at Dual Multi-Surface børsterne har tæt kontakt med forskellige gulvflader, både gulvtæpper og hårde gulve.

Registrerer og eliminerer snavs.

Dirt Detect™-sensorer giver robotten besked om mere snavsede områder i hjemmet og rengør dem mere grundigt, så meget brugte steder bliver lige så rene som resten af huset.

*Robot registrerer snavs ved opsamling

Rengøring langs lister.

Sidebørsten er særligt konstrueret til at arbejde i en vinkel på 27 grader for at fjerne smuds i kanter og hjørner.

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge Sammenlign produkter

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti

Vi prioriterer dit privatliv

Responsiv kundeservice