Tag styringen med din rengøring.

Roomba® 900-serien er designet til at opfylde dine rengøringsstandarder med kraftig sugeevne og rengøringsstyring ved hjælp af iRobot HOME-appen. Du kan lade din 976 danne par med Braava jet® m6, så der automatisk bliver vasket gulv, når støvsugningen er færdig.

Køb Roomba® 900-serien

Bare tryk på en knap, og robotten klarer arbejdet.

Med WiFi®-tilslutning og -kortlægning har du ultimativ kontrol over din Roomba® 976-robotstøvsuger. Du kan planlægge og styre rengøringen fra din telefon, lade din 976 danne par med Braava jet® m6, så der automatisk bliver vasket gulv, når støvsugningen er færdig.

*Wi-Fi og Wi-Fi-logoet er registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance

Med WiFi®-tilslutning og -kortlægning har du ultimativ kontrol over din Roomba® 976-robotstøvsuger

Ved, hvor den har været, og hvad der mangler at blive rengjort.

vSLAM®-teknologi anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter pr. sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et detaljeret kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres.

To gummibørster med speciale i teamwork.

Hvis du vil have en grundig rengøring, er Dual Multi-Surface gummibørster hemmeligheden. Unikt designede gummiflapper, der følger forskellige gulvoverflader tæt og fjerner alt fra fint støv til omfattende snavs.

Gør det beskidte arbejde.

Rengøringssystemet i 3 trin er super effektivt mod snavs. Med en specialdesignet sidebørste og Dual Multi-Surface gummibørster kan ingen krumme vide sig sikker. Og så har den ekstra sugestyrke 5 gange større sugeevne* og fjerner selv det mest genstridige snavs.

*sammenlignet med 600-seriens AeroVac-system

Hvilket produkt er det rigtige for dig?

Hjælp mig med at vælge Sammenlign produkter

Med hvert køb på iRobot.dk

Gratis levering på robotbestillinger
30 dages fuld returret
2 års begrænset garanti

Vi prioriterer dit privatliv

Responsiv kundeservice